KOCAELİ / DARICA - Darıca Cemil Meriç İlkokulu

Evde Eğitim Gören Öğrencilerimiz : YALNIZ DEĞİLSİNİZ!

Evde Eğitim Gören Öğrencimiz İlçe Kaymakamımız ve İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Tarafından Evinde Ziyaret Edildi.

Okulumuz öğrencilerinden evde eğitim gören Berat ŞAGAR, ilçe kaymakamımız Ömer KARAMAN, ilçe milli eğitim müdürümüz İsmail OĞUZ, okul müdürümüz Hamit ARAYICI tarafından öğretmenimiz Fadıl AKBAŞ ile olan dersi esnasında evinde ziyaret edildi.

Söz konusu ziyaret 11.11.2015 Perşembe günü saat 16:00’da gerçekleşti. Kaymakamımız ve İlçe Milli Eğitim Müdürümüz öğrencimizin ailesinin sorunlarını dinlediler. Oldukça samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarette öğrencimiz için alınan hediye kaymakamımız tarafından kendisine sunuldu.

İlçe Milli Eğitim Müdürümüz İsmail OĞUZ öğrencimizin eğitimine  evde devamını sağlayan okul müdürümüz Hamit ARAYICI ve öğretmenlerimizden Fadıl AKBAŞ ve Ümit DEMİRCAN’a teşekkür etti, minik yavrumuza geçmiş olsun dileklerini iletti.

Yayın: 12.11.2015 - Güncelleme: 14.11.2015 20:39 - Görüntülenme: 1647